11 Fevral, 2012
Bəzi şokoladların tərkibində az miqdarda spirt və ya konyak olur. Onları yemək olarmı?
Cavab: Əgər onların tərkibində təmiz spirt olsa, onları yemək olar, çünki təmiz spirt nəcis deyildir.
Lakin tərkibində spirtli içkilər olsa, haramdır.
Ayətullahul-uzma Şeyx Məkarim Şirazinin ofisi
 

Bütün hüquqlar qorunur  ©  Dini suallara cavablar

Saytın materiallarından istifadə yalnız administrasiyanın şifahi, ya yazılı razılığı əsasında mümkündür!